Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Workshop

Hoe fit en gelukkig wil jij zijn?

De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie kruidengeneeskunde heb ik ingezet om de kracht van de kruiden te verbinden met stress en emoties. Daardoor heb ik een vertaling kunnen maken tussen de emoties die er zijn & blokkades die mensen hebben en rijk ik 21 handvaten aan om emoties te leren managen, helen, loslaten en in te zetten voor het positieve.

Intuïtief kies jij de thee ingrediënten uit die jouw gezondheid gaan ondersteunen.

Tijdens de workshop drink je niet alleen de thee, je leert deze bewust aan jezelf te schenken, ontvang je coaching en stel jij zelf jouw ultieme melange samen.

gelukkig  – gezond – bruisend – fit – vrij  – energiek – zorgeloos – trots – blij – verrijkt

Doelbewust

Wij hebben allemaal een doel maar hoe daar te komen stressvrij, zelfverzekerd en blij?

Of je nu met je afdeling een gezamenlijk doel heb, jij zelf of met je partner; iedereen heeft andere ingrediënten nodig om het doel te bereiken. De een heeft meer lef nodig en de ander wat meer geduld. Tijdens de workshop kan er gekozen worden uit 21 verschillende melanges die allemaal 1 doel hebben; Jou de beste ondersteuning te geven om gezond en gelukkig (aan het werk) te zijn.

 

dagdeel

Om het gezamenlijke doel van de afdeling te bereiken heeft iedere medewerker iets anders nodig om het doel klachtenvrij te bereiken. Het doel bereiken met plezier, vertrouwen en groepsenthousiasme is een uitdaging die Danielle graag met jullie aangaat. Om van haar burn-out klachten af te komen heeft zij op een unieke manier een toolbox ontwikkeld met 21 handvaten om stress vrij aan het werk te zijn.

Tijdens de workshop wordt duidelijk welke melanges nodig zijn en wordt er intuïtief gekozen voor de beste ondersteuning. Elke medewerker stelt zijn eigen cadeaupakket samen met ingrediënten die een verrijking zijn voor zijn gezondheid en een positieve mindset. 

Wil jij Danielle uitnodigen op jullie kantoor, dat kan. 

Een dagdeel bedraagt 350,00 euro, exclusief voorrijkosten & parkeerkosten.  Dit bedrag is gebaseerd op maximaal 10 personen. Dit bedrag is Inclusief thee proeverij,  workshop en 20 gram zelf samengestelde thee. ( Duur workshop/proeverij 2,5 – 3 uur)

0ptioneel: vullen van het cadeaupakket a 4 buisjes + 13,95 ( 240 kopjes thee)

 Stuur een mail naar danielle@steijnsthee en vermeld daarin je gewenste datum, aantal personen en locatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

datum

Wil jij met je vriend, vriendin of vriendinnen deze workshop volgen? Dat kan! 

Tot 4 personen kan Danielle jullie ontvangen bij STEIJNS thee in Naaldwijk. Willen jullie met meer komen dan is dat mogelijk.  Op aanvraag wijken wij graag uit naar de spirit garden in de Maasdijk of komt Danielle naar een locatie van jullie keuze. 

De duur van een workshop van 1,5 uur bedraagt 30 euro pp. 

Stel je eigen thee samen: 

+ 7,50 buisje van je eigen melange a +/- 20 gram met 1 gedicht naar keuze

+ 12,99 zakje van je eigen melange a 50 gram met 1 gedichtje naar keuze

+ 26,95 vier buisjes van je gewenste melanges + 4 gedichten + cadeauverpakking

> bij meer als vier personen is de duur van de workshop afhankelijk het aantal personen. Bij 10 personen duurt de workshop al snel 2,5 uur. 

> externe locatie kosten vallen buiten de workshop prijs. Zo ook eventuele parkeerkosten en vervoerskosten.

Neem contact op

Danielle@steijnsthee.nl of bel 06-24390049

she will whisper in your ear all the things you needed to hear, so true happiness will appear.