Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Men & Health

WILLPOWER – COURAGE – RESPECT – STRENGTH

Ontdek een nieuwe wereld met thee van topkwaliteit door een selectie van de beste thee melanges om in je mannelijke kracht te staan. Haal de stress van je schouders, toon lef, geef je grenzen aan en maak een heldhaftige move!

REfill nodig?

Witte thee is een milde en zachte theesoort die mogelijk kan helpen om gewicht te verliezen. Studies hebben aangetoond dat witte thee veel antioxidanten bevat die helpen om de stofwisseling te versnellen en vet te verbranden. Chinese studies hebben vermeld dat deze thee mogelijk een levensverlengende werking heeft.

De ginseng in de thee kan mogelijk zorgen voor meer kracht, uithoudingsvermogen en energie Studies hebben aangetoond dat een van de grootste voordelen van ginseng voor de gezondheid is dat het de energie verhoogt. Het kruid wordt al honderden jaren gebruikt om de kracht in het lichaam te verbeteren.

De menthol in pepermunt heeft een verkoelend effect dat mogelijk pijn en spanning in het lichaam kan verminderen. Het kan wellicht ook verlichting bieden bij spier- en gewrichtsproblemen. Omdat het zo’n verfrissende oppepper is, is pepermuntthee de ideale keuze na het sporten.

Niet alleen voor of tijdens, maar ook na een pittige training is een kopje thee een slimme sportdrank. Studies hebben aangetoond dat Groene thee het GABA stimuleert, een neurotransmitter die betrokken is bij ontspanning en bij de afgifte van groeihormonen. Daarmee bevordert  groene thee het herstel van je spieren.

Daarom Steijns thee

Steijns thee-ervaring betovert met een smaakexplosie die diep tot in je hart en ziel doordringt! Water heeft zijn eigen intelligentie: laat de woorden van het gedicht opgaan in de thee en ervaar de helende kracht. Ontdek innerlijke rust en de bruisende energie die hieruit voortkomen. Een stralende persoonlijkheid begint met de juiste voeding, aangevuld met STEIJNS thee voor de perfecte ondersteuning..

Hoe zet je de perfecte thee?

  • Laat het water niet heter worden dan 80 graden
  • Pak een thermometer of gebruik de thermo thee bottel
  • Voor een subtiele thee: laat het 30 seconden trekken
  • Voor een krachtige thee: trek het 2 minuten lang
  • 1 theelepel voor elke 1,5 liter thee
  • IJsthee: warm de thee op en laat het afkoelen ( 1 tl) of zet thee op koud water ( 2tl) en laat het in de koelkast afkoelen.

VERDER shoppen

Loyalty rewards

Wil jij sparen voor leuke cadeaus? Wordt member van STEIJNS House of Happiness, deel je mening over STEIJNS thee en de bottels en spaar voor leuke cadeaus. Bij elke bestelling ontvang je voor elke euro een punt. Zo kan je ook punten verdienen door je in te schrijven, ons te volgen en door reviews te schrijven. Klik op het kado rechts onderin en join us! 

Mijn beloningen

verdien

verzilver

wordt lid & Klik op -> het kado