Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Yoga & Ayurveda

Yoga & Ayurveda

VATA – PITTA – KAPHA – TRIDOSHA
Ayurveda is een eeuwenoude holistische geneeskunde die zijn oorsprong heeft in India. Het woord “Ayurveda” is afgeleid van “Ayur” (leven) en “Veda” (kennis of wetenschap), wat zich vertaalt naar “de wetenschap van het leven”. Ayurveda richt zich op het bereiken van een evenwicht tussen lichaam, geest en ziel voor een optimale gezondheid.

Refill nodig?

VATA THEE

FIRE

Steijns Vata thee werkt harmoniserend en verwarmend. Studies hebben aangetoond dat VATA-thee de inwendige VATA tot rust kan brengen, die vaak te leiden heeft onder stress.

PITTA THEE PAKKET

WILLPOWER

Steijns Pitta melanges kunnen verkoelend werken. Studies hebben aangetoond dat PITTA-thee de stofwisseling, de spijsvertering en de lichaamstemperatuur mogelijk kan verlagen.

KAPHA THEE

COURAGE

Steijns Kapha thee kan het lichaam in beweging brengen. Studies hebben aangetoond dat KAPHA-thee voor extra pit & initiatief nemen kan zorgen en mogelijk een onzuivere huid kan kalmeren en herstellen.

TRIDOSHA THEE

TENDERNESS

Steijns Tridosha melange werkt balancerend. Studies hebben aangetoond dat het mogelijk het zenuwstelsel kan geruststellen en ontspannen, en zorgt dat schoonheid van binnenuit naar buiten komt.

Steijns vatta thee

Tea time instructions

Hoe zet je de perfecte thee? 

De temperatuur van het water mag niet hoger zijn dan 80 graden. Vind je het lastig te bepalen? Er zijn speciale waterkokers met temperatuurmeters of je kan kiezen voor STEIJNS thermo thee bottel welke een touch led temperatuurmeter heeft. 

De duur van het trekken van de thee is persoonsgebonden. Hou je van lichte of sterke thee. 

Lichte thee is 30 seconden

Sterke thee binnen 2 minuten

Respect thee is de enige thee die wat langer nodig heeft om echt zijn bijzonder lekkere aroma’s vrij te geven. Deze thee kan je gerust 5 tot 10 minuten laten trekken. 

1 theelepel is voldoende voor 1,5 liter thee, zeg zo’n 6 kopjes. Elke nieuwe keer dat je water opgiet zullen er andere aroma’s vrij komen. 

Ice tea : zet 1 theelepel thee op warm water en laat het afkoelen, zet de thermobottel ondersteboven in je koelkast voor een aantal uur/nachtje of zet 2 theelepels thee op koud water en zet het in de koelkast voor een uur. 

Aandacht schenken aan je-zelf

Steijns thee-ervaring betovert met een smaakexplosie die diep tot in je hart en ziel doordringt! Water heeft zijn eigen intelligentie: laat de woorden van het gedicht opgaan in de thee en ervaar de helende kracht. Ontdek innerlijke rust en de bruisende energie die hieruit voortkomen. Een stralende persoonlijkheid begint met de juiste voeding, aangevuld met STEIJNS thee voor de perfecte ondersteuning.

verder shoppen

Loyalty rewards

Wil jij sparen voor leuke cadeaus? Wordt member van STEIJNS House of Happiness, deel je mening over STEIJNS thee en de bottels en spaar voor leuke cadeaus. Bij elke bestelling ontvang je voor elke euro een punt. Zo kan je ook punten verdienen door je in te schrijven, ons te volgen en door reviews te schrijven. Klik op het kado rechts onderin en join us! 

Mijn beloningen

verdien

verzilver

wordt lid & Klik op -> het kado