Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Women & Power

SECRETARY – BOSS LADY – LADY BOSS

Drie melanges zijn er samengesteld voor de powervrouwen onder ons. Geef haar op secretaressedag echte waardering, schenk haar op het juiste moment respect en laat haar weten dat je haar carrièrepad volledig accepteert.

Refill nodig?

Heide heeft rustgevende eigenschappen en stimuleert de nieren om afvalstoffen af te voeren. Vanille kan het cholesterol verlagen, het immuunsysteem stimuleren, en helpen bij gewichtsverlies door eetlust te onderdrukken en de stofwisseling te verbeteren.

Witte thee is een milde en zachte theesoort die kan helpen om gewicht te verliezen. Het bevat weinig cafeïne en veel antioxidanten, die helpen om de stofwisseling te versnellen en vet te verbranden. Daarnaast kan witte thee helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Pepermunt thee heeft gezondheidsvoordelen voor de maag en spijsvertering, terwijl cacao nibs rijk zijn aan antioxidanten. Cacao verlaagt het cholesterolgehalte en heeft een bloedverdunnende werking, wat de kans op hart- en vaatziekten vermindert.

Daarom Steijns thee

Steijns thee-ervaring betovert met een smaakexplosie die diep tot in je hart en ziel doordringt! Water heeft zijn eigen intelligentie: laat de woorden van het gedicht opgaan in de thee en ervaar de helende kracht. Ontdek innerlijke rust en de bruisende energie die hieruit voortkomen.

Een stralende persoonlijkheid begint met de juiste voeding, aangevuld met STEIJNS thee voor de perfecte ondersteuning.

Instructies

  • Laat het water niet heter worden dan 80 graden
  • Pak een thermometer of gebruik de thermo thee bottel
  • Voor een subtiele thee: laat het 30 seconden trekken
  • Voor een krachtige thee: trek het 2 minuten lang
  • 1 theelepel voor elke 1,5 liter thee
  • IJsthee: warm de thee op en laat het afkoelen ( 1 tl) of zet thee op koud water ( 2tl) en laat het in de koelkast afkoelen.

verder shoppen

Loyalty rewards

Wil jij sparen voor leuke cadeaus? Wordt member van STEIJNS House of Happiness, deel je mening over STEIJNS thee en de bottels en spaar voor leuke cadeaus. Bij elke bestelling ontvang je voor elke euro een punt. Zo kan je ook punten verdienen door je in te schrijven, ons te volgen en door reviews te schrijven. Klik op het kado rechts onderin en join us! 

Mijn beloningen

verdien

verzilver

wordt lid & Klik op -> het kado