Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Ons verhaal

Ons verhaal

TEA TASTING FABULOUSNESS, INTENSE FLAVOURS & CONSCIOUSLY MADE

Bij STEIJNS thee geven we een nieuwe betekenis aan een theebeleving door een interessante verdieping te bieden in de wereld van thee. Onze melanges prikkelen de smaakpapillen met unieke smaken die een blijvende indruk achterlaten, de gedichten zorgen ervoor dat alledaagse momenten veranderen in dierbare herinneringen. Maak kennis met de bijzondere STEIJNS thee-ervaring, met zorg samengesteld en vol passie gepresenteerd.

ORIGIN OF STEIJNS house of Happiness

Het merk is opgericht door Danielle Steijn die kruidengeneeskunde heeft gecombineerd met emoties en woorden van inspiratie voor een gezonde en gelukkige levensstijl. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de meest pure vorm, creëert de smaak. Haar levenswerk bestaat uit de juiste melanges gecomplimenteerd met een gedicht die de theebeleving naar een bijzonder liefdevol niveau tilt.

100% Natural & 100% handmade

handmade

Alle melanges worden handmatig samengesteld, bij sommige komt zelfs een blender om de hoek kijken om de ingrediënten te mengen. Daarnaast wordt alles handmatig verpakt mede door een samenwerking met Patijnenburg.  Patijnenburg begeleidt al 70 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Met plezier verpakken zij de handgemaakte melanges onder het genot van een kopje thee.

12 unique flavours

Steijns thee biedt 12 unieke smaken. Live your dream, yes you can, you are complete, say yes to success, you are the best, take the lead, become a hero, honor your borders, take your time, you deserve this rest, surrender….

Alleen de dertiende is een guilty pleasure “CHRISTMAS” welke een vleugje aroma heeft meegekregen.

PURE ingrediënts

We selecteren zorgvuldig ingrediënten van de beste kwaliteit en creëren daar onze unieke melanges van. De meeste van onze ingrediënten zijn naast de fantastische kwaliteit afkomstig van een exporteurs die Rainforest en Fairtrade gecertificeerd zijn alleen om zelf gecertificeerde thee te mogen verkopen moeten wij ons laten certificeren en dat kost ons minimaal 3000,00 euro. Zo ook geldt dit voor het voeren van het keurmerk biologisch/ organic. Reken er maar op dat Danielle de beste ingrediënten heeft geselecteerd. Maar in plaats van deze commerciële bedragen voor een keurmerk, schenken wij liever een percentage van de winst aan KWF.  

Enkele voorbeelden achter onze geweldige ingrediënten…

Biologisch

Kaneel uit Madagaskar waar 500 boeren samen zijn gekomen om een ​​coöperatie op te richten. Er werd een Branch Project Manager aangesteld die toezicht hield op alle projecten, bijgestaan ​​door vier veldagenten. Samen structureerden ze de vestigingen en trainden ze producenten in Goede Biologische Landbouwpraktijken. De coöperatie biedt ook onderwijs aan de kinderen, een programma voor herbebossing en afvalbeheer inclusief compostering, maatregelen om bodemdegradatie tegen te gaan.

FAIRWILD

Rozenbottel FairWild uit Servië; Deze zijn wild geoogst en gecertificeerd biologisch. Om deel te maken van de FairWild-Groep moet een bedrijf voldoen aan 11 principes en 29 criteria die betrekking hebben op ecologische, sociale en economische vereisten voor duurzame wildverzameling lees meer…

Milieu vriendelijk

Citroenverbena uit Portugal: een boerderij met 210 hectare gelegen in Portugal, een bevoorrechte plek ver weg van elke bron van vervuiling, ze produceren aromatische en geneeskrachtige planten volgends de normen van de biologische landbouw. Ze begonnen in 1966 en realiseerden zich dat er veel verspilling was. Ze veranderden hun productie om milieuvriendelijker te zijn en meer lokale arbeidskrachten in dienst te nemen.

FAIR TRADE

Cacao uit Mexico: een van onze Amerikaanse partners houdt toezicht op dit project, zij hebben directe relaties met hun cacaoboeren en betalen een premie boven de Fair Trade-prijs voor hun cacao. Ze werken alleen samen met cacaoproducenten die de rechten van werknemers en het milieu respecteren.

CONSCIOUS & ETHICAL PRODUCTION

Bij STEIJNS thee staat oprechtheid van onze thee centraal. Zo streven we naar een uitzonderlijke smaak en kwaliteit, en willen we een positieve bijdrage leveren aan onze ecologische voetafdruk en de maatschappij als geheel. “We zijn er bewust mee bezig om onze resterende CO2-uitstoot te compenseren”. 

Sharing dreams

Elke dag beginnen met een geluksmomentje? A thermo bottle of joy! Door bewust “de thee van de dag” te kiezen en deze bewust aan jezelf te schenken zal je dag anders verlopen dan je in eerste instantie had gedacht. 1 Theelepel van STEIJNS thee is voldoende voor 1,5 liter. Door het onderste deel van de thermo bottel aan te vullen met water van 80 graden kan je de hele dag genieten van A thermo bottle of JOY!

Perfect gifts

Dus of je nu iets voor jezelf of voor iemand anders zoekt, in onze collectie vind je altijd met gemak het perfecte cadeau. Met STEIJNS thee geef je meer dan een cadeau, je geeft een beleving. Je helpt de ontvanger geluk te vinden. En dát vormt volgens ons de basis voor bijzondere, betekenisvolle momenten.