Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » het begin

Hoe het allemaal begon

Ik neem jullie mee naar het begin, hieronder wat pagina’s uit mijn boek en lees je waarom ik STEIJNS thee startte in 2009.

De Box of Personaliteas is de basis van alle melanges in onze winkel en nu ( 2024) durf ik mijn gedichten achter elke thee met jullie te delen. STEIJNS levenswerk… 

Grandma's Recipe

Ik draag de Box PersonaliTeas op aan mijn oma, Mary van Etten.

Mary was de liefste oma die je je kunt voorstellen: verwennerij, liefdevol, zorgzaam en gezellig! Mijn oma gaf me alle aandacht die ik graag kreeg en onze knuffels waren magisch. Mijn oma Mary had kanker. Ze was een opmerkelijke persoonlijkheid die nooit één dag klaagde. Ik herinner me dat ze een slechte dag had en in bed lag. Ik sprong erin en toen ik net begon te leren lezen, begon ik haar verhalen te vertellen. We hadden de meest gezellige momenten, voelden haar liefde zo dicht bij mij en vierden het leven in haar slechtste scenario.

Drie keer overwon ze Kanker, maar de vierde keer overleed ze. Ik was toen twaalf jaar oud en het veranderde mijn leven. Oma gaf me onvoorwaardelijke liefde, een schuilplaats om te groeien, een veilige speeltuin, emotionele steun en de beste knuffels ooit! Ze deed er alles aan om van onze tijd de meest geweldige tijd te maken, en het was magisch. Ze gaf me altijd een warm welkom en een plek waar ik mijn ware zelf kon zijn.

 

In die tijd was praten en emoties tonen not done! Ik denk echt dat je ziek kan worden door situaties waar we emotioneel niet mee om kunnen gaan. Daardoor begint stress, pijn en angst de druk op te bouwen tot de dag dat het zo graag gehoord wil worden dat het (ergens) naar buiten komt. Ik geloof dat onderdrukte emoties mijn oma ziek maakten.

Het creëren van de PersonaliTeas was mijn reis om onderdrukte emoties los te laten en het begin van mijn beste leven. Bij het schrijven van de gedichten dacht ik aan mijn oma en aan wat voor soort woorden van onvoorwaardelijke liefde en emotionele steun ze in mijn oor fluisterde, zodat ik me veilig voelde om tot mijn volledige potentieel te groeien.

Oma Mary,

Bedankt dat je mijn inspiratiebron bent om mijn leven te wijden aan het vinden van oplossingen om onderdrukte emoties los te laten en plezier te hebben! Ik houd zo veel van je!

Oma, als je een hand vol magie had, wat zou je dan doen?

Ik denk dat je me nu zou omhelzen en zou zeggen: “Je bent een droom die uitkomt”.

Steijns thee beleving

Steijns House of Happiness brengt je de PersonaliTeas,
een regenboog van smaken die jouw spectrum van gevoelens vertegenwoordigen.

Eenentwintig theeën en kruiden roepen een scala aan emoties op om de ‘Best You’ naar boven te halen. Alle PersonaliTeas hebben hun eigen verhaal, zodat u uw dromen waar kunt maken.

Als we echt voelen wat ons vandaag is gegeven, ontdekken we dat we ‘aanwezig’ zijn en kunnen kiezen hoe we het leven vieren.

Tea-ste

Keer terug naar jezelf door een spa te maken van de onuitputtelijke bron van moeder natuur met heilzame thee, kruiden en bloemen. Alles wat we nodig hebben om gezond te leven, vind je in onze prachtige natuur.

Vul jezelf met het beste uit de natuur. Creëer je eigen perfecte kopje thee. Laat het je hart verwarmen en stop al je slachtofferverhalen, zodat u vandaag ten volle kunt ervaren en vieren.

Voel u verfrist en sprankelend als u de PersonaliTeas binnenlaat. Laat ons u naar uw droom brengen.

Create your perfect cup of tea

Gebruik mineraalwater uit flessen of water waarin vaste stoffen, calcium en magnesium zijn opgelost om uw beste glas thee te maken. Om de beste smaak uit de thee te halen, moet het water zuurstof bevatten. Dit wordt verminderd als het water meer dan één keer wordt gekookt.

Temperatuur

De beste manier om uw geselecteerde PersonaliTeas te drinken is door het water te koken en het een minuut of vijf te laten afkoelen. Als u een thermometer heeft, wacht dan tot deze 82 C (180 F) bereikt. Wanneer je de thee op een kookpunt van 100 C (212 F) zet, heeft de resulterende thee een bittere smaak en verliest alle gezondheidsvoordelen.

Ingrediënten:

Onze eenentwintig geselecteerde ingrediënten zijn van de beste en hoogste kwaliteit die we konden vinden. Alleen het beste is goed genoeg om u van dienst te zijn en wij blijven gefocust om ‘The Best’ waar te maken.

Eenvoud:

In de Kruidengeneeskunde zeggen ze ‘Keep It Simple’. Begin met ervaren en begin naar jezelf te luisteren om erachter te komen waar je van houdt en hoeveel je graag ontvangt.

Smaak van overwinning, succes en geluk:

Wanneer u uw ingrediënten heeft geselecteerd, kunt u kiezen tussen de Smaak van Overwinning, Succes of Geluk. De smaak van de overwinning

gaat over focus houden op je doel en het verrijken van jezelf met wat je nodig hebt om alles wat je in de weg staat te overwinnen en te verslaan. The Taste of Success is ontdekken wat van jou ‘een sterk merk’ maakt. The Taste of Happiness gaat over het vervullen van je verlangens.  

Taste of Victory

Om je dromen waar te maken, moet je hongerig zijn naar je doel. Je moet dit zo diep willen, met heel je hart en ziel. Dit is jouw DROOM, dit is jouw verlangen!

 

Je moet je kracht tonen om het bekend te maken. Je moet sterk zijn om alle angsten en obstakels die je in de weg staan ​​te overwinnen en te verslaan. Verwacht het onverwachte en ga ermee om, breng jezelf naar het volgende niveau en laat je licht zien. Je moet weten waar je voor staat en altijd je hoofd omhoog houden.

 

Ben je klaar?

Taste of Success

Om je dromen waar te maken, moet je ‘A Strong Brand’ zijn. Maak je klaar voor het leven dat je graag leeft. Groei jezelf uit tot de persoon die je graag bent en neem de volledige verantwoordelijkheid.

Verwacht het onverwachte en ga ermee om, breng jezelf naar het volgende niveau en groei jezelf uit tot de persoon die je moet zijn, om je doelen en hartenwensen aan te trekken en te bereiken.

Om een ​​sterk merk te zijn, moet je de moed hebben om JOU te zijn!

 

Ben je er klaar voor?

Taste of Happiness

Jij bent ‘A Dream Come True’, aantrekkelijk en goddelijk, sprankelend, succesvol en compleet. Genietend van je leven met alle handvaten om gemakkelijk negativiteit om te buiten naar positief of per direct los te laten. Leven in het licht, genietend van je vrijheid en het vervullen van je wensen.

Living your Dream is arriveren op je bestemming en genieten van je uitzicht. Om een ​​droom uit te laten uitkomen, valt liefde in elke cel op zijn plaats.

 

Ben je klaar?

I have a dream...

Mijn naam is Daniëlle Steijn en mijn missie is om één miljoen mensen te helpen hun leven te verrijken door de mogelijkheid te bieden hun ware potentieel te ontdekken en te vervullen.

 Inspired by Nelson Mandela who once told me 

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”