Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » oprichter

het hart achter steijns

Wat deed je voor je thee bedrijf? 

Ik werkte in de evenementenbranche, mijn laatste project was het Concert met Bon Jovi op het strand van Scheveningen. Super leuk, alleen werkte ik lange dagen voor een lange periode. Ik schonk alle bezoekers een geweldige tijd maar het koste al mijn energie. 

Waarom ben je thee gaan verkopen?

In plaats van andere alle aandacht te schenken, begon ik met mijzelf aandacht te schenken. Maar alleen aandacht schenken was niet genoeg, ik ben kruidengeneeskunde gaan studeren. Die wetenschap ben ik gaan combineren met woorden van Inspiratie, woorden die ik nodig had om weer een beetje thuis te komen bij mijzelf. Zo kwam ook Dr. Masaru Emoto op mijn pad, iemand die onderzoek heeft gedaan naar positieve woorden meegeven aan water. De beste kwaliteit kruiden en thee ben in gaan importeren, veel zeiden dat het biologisch was echter dat proefde ik niet en iedereen kan een stempel krijgen. Al mijn producten heb ik biologisch ingekocht, maar na vele ingrediënten te hebben afgewezen, ik ging voor de beste kwaliteit, ontstonden na lange tijd 21 pure ingrediënten – de PersonaliTeas. Alle ingrediënten kregen een eigen verhaal door de studies die ik had opgedaan. Dus wat gebeurd er als je die kennis combineert en de gedichtjes voorlees aan je theeglas en daarna aan jezelf schenkt?

Zoveel geluk! 

Door mijzelf bewust aandacht te schenken ben ik echt van mijzelf gaan leren houden, weet ik wat ik wil bereiken/ waar ik van droom en neem ik elke dag stapjes om die wens te verwezenlijken. Mijn thee helpt fantastisch om bij mijn gevoel stil te staan, leer ik geduld te hebben, “Patience” voel ik mijn grenzen “Respect” en “Accepteer” ik de situaties. Eigenlijk kies ik elke dag de thee die mij  begeleid en verrijkt. Naast dat de thee heerlijk smaakt; eerlijk, puur en lekker; bevat het heel veel gezondheidsvoordelen. Dus niet alleen mijn mindset ook mijn lichaam schenk ik het beste…

Is er een leven naast STEIJNS?

Ja, mijn leven buiten de thee bestaat ook. Als ik geen bottels “Willpower” thee leeg drink, sta ik graag in de keuken om mijn geweldige man en twee prachtige meiden een heerlijke (lees gezonde) maaltijd te verzorgen. Verder doe ik aan joga, ga ik naar de sportschool, hou ik van een potje tennis en ga ik heel graag zo vaak mogelijk op vakantie. 

Living the dream?

Ja, eerlijk! Ik leef mijn droom. Wij hebben vier jaar geleden, net voor de corona een appartement in Port Saplaya, Valencia gekocht! 

Daar ben ik veel te vinden. De meiden doen het super goed op school, mijn man is aan het trainen voor de marathon en mijn hondje is de liefste. 

Een gezin om trots op te zijn! 

Danielle Steijn

Eigenaar