Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Verkopers Skin & Care

Skin & CAre Verkopers

SUNSHINE – PATIENCE – STRENGTH – TENDERNESS

Een gezonde huid komt van binnenuit. Thee is een geweldige drank om jezelf te hydrateren en biedt vele voordelen voor de huid vanwege de overvloed aan antioxidanten en andere heilzame stoffen. Door dit te combineren met supplementen en de juiste huidverzorging, kun je ervoor zorgen dat je huid in optimale conditie blijft!

schenken

Schenk STEIJNS thee aan jezelf & clienten

Schenk een heerlijk kopje liefde aan jezelf en jouw clienten om de behandeling te ondersteunen met pure ingrediënten die naast de heling van de huid zorgt voor emotionele groei. Schoonheid activeren van binnenuit, tijdens de behandeling en elke dag thuis. 

Verkopen

Verkoop STEIJNS thee aan je clienten

Zijn jouw clienten tijdens de behandeling onder de indruk van de kracht van STEIJNS thee, dan willen ze dat natuurlijk ook elke dag thuis ervaren. Het cadeaupakket is de ideale kennismaking om te ervaren welke thee het beste aansluit bij hun huid. Met het drinken van 1,5 liter per dag ( 1 theelepel) wordt de huid optimaal ondersteunt. 

nabestellen

refill nodig?

Wanneer de thee op is kan je ervoor kiezen om 50 gram, 100 gram, 200 gram en zelfs 400 gram van de thee na te bestellen. Kies de melange die je wenst en de gewenste hoeveelheid. In de pot zoals je gestart bent zit gemiddeld 200 gram. 

SUNSHINE

Studies hebben aangetoond dat Citroen Verbena een tonicum is dat mogelijk de huid verstevigt, verfijnt en verzacht. Ideaal voor de gemengde huid met verwijde poriën. Kamille heeft mogelijk helende eigenschappen en een ontstekingsremmende werking.

STRENGTH

Studies hebben aangetoond dat Ginseng mogelijk rimpels, wallen en ontstekingen  verminderen. Witte thee zou de huid kunnen beschermen en bevat het stofje Polyfenol dat kan zorgen voor een stralende huid. De pepermunt in de thee zou mogelijk acne  verminderen.

TENDERNESS

Het drinken van rozenthee kan mogelijk de gezondheid van de huid van binnenuit bevorderen. Studies hebben aangetoond dat rozenblaadjes  van nature rijk zijn aan vitamine C, een antioxidant die veroudering tegengaat en tevens het immuunsysteem ondersteunt.

PATIENCE

Hibiscus biedt mogelijk voordelen voor de huid, waaronder hydratatie en het verminderen van rimpels. Studies hebben bewezen dat rozenbottel heel veel vitamine C bevat, wat de weerstand verbetert en collageenvorming ondersteunt voor huidversteviging.

sparen voor leuke cadeaus

Loyalty rewards

Wil jij sparen voor leuke cadeaus? Wordt member van STEIJNS House of Happiness, deel je mening over STEIJNS thee en de bottels en spaar voor leuke cadeaus. Bij elke bestelling ontvang je voor elke euro een punt. Zo kan je ook punten verdienen door je in te schrijven, ons te volgen en door reviews te schrijven. Klik op het kado rechts onderin en join us! 

Mijn beloningen

verdien

verzilver

wordt lid & Klik op -> het kado