Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

€100+

Gratis verzending

Voor 13.00 uur besteld

Volgende werkdag verzonden

TEA TASTING FABULOUSNESS

Vitaliteit en Welzijn

INTENSE FLAVOURS

Altijd een spannende thee

Conciously

CO2 uitstoot compenseren

Home » Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Hier vindt je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@steijnsthee.nl of door ons te bellen op +31 624390049.

Meest gestelde vragen over de thee

Op welke temperatuur kan ik de thee het beste bereiden?

Wanneer de thee onder de 80 graden bereid wordt blijven alle goede eigenschappen van de thee bestaan. Bij hogere temperatuur gaan alle goede eigenschappen zoals vitamine, anti-oxidanten, mineralen, ijzer etc. verloren.

Mijn thermo bottel lekt wat nu? 

Wanneer je de thee ondersteboven laat trekken, zorg er dan goed voor dat al het water in het thee gedeelte weer leeg laat lopen. Dit doe je door de bottel schuin naar boven te houden. Aan 1 kant is er een gleuf waardoor het water verdwijnt. Zoek deze gleuf door de bottel rond te draaien. Is het water eruit dan zou de bottel niet mogen lekken.

Lekt de bottel nog steeds? Dan zou het rubbertje verkeerd kunnen zitten. Haal het rubbertje eruit en plaats deze er opnieuw in. 

Lekt de bottel nog steeds? Maak dan een persoonlijke afspraak met Danielle waar zij de bottel samen met u gaat testen. Indien de bottel door een fabrieksfout niet functioneert wordt deze vervangen door een nieuwe.

Zijn jullie ingrediënten biologisch? 

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en veel al biologisch en Fairtrade gecertificeerd. Wij schenken een deel van onze winst aan een goed doel in plaats van duizenden euro’s te besteden aan het krijgen van een keurmerk.