Steijns bottle

VAN JE LIEVELINGSTHEE ONDERWEG GENIETEN

Steijns thee bottle is een dubbelwandige glazen theepot met een inhoud van 400 ml. Voorzien van een uitneembaar theefilter en beschermhoes.

Door het klik systeem van het theefilter kan er direct uit gedronken en geschonken worden.

30,00

Aanvullende informatie

Beschrijving

De thee Bottle een stijlvolle en handige thermosfles die speciaal is ontworpen om onderweg heerlijke theesoorten te drinken. Dankzij deze handige fles is het drinken van thee nog nooit zo eenvoudig geweest. Heb je ooit jouw favoriete infusies met je willen meenemen als je het huis verlaat, maar merk je dat andere flessen morsen of jouw drankje niet lang genoeg warm houden? Normaal gesproken zou je moeten kiezen tussen een thee-infuser voor veel smaak of een thermische mok voor de perfecte temperatuur, maar nu niet meer.

Gemaakt van premium materialen, is de thee-infuserfles van STEIJNS thee perfect om de temperatuur van zowel warme als koude thee.

Gebruiksaanwijzingen

Haal het theefilter uit de bottel en draai de bovenste helft los. Schep 1 theelepel van STEIJNS thee in het theefilter en draai de bovenkant weer vast. Plaats het in de bottel totdat je een klik hoort. Schenk dat het water over het theefilter in de bottle. Draai de dop erop en wacht totdat de thee de gewenste kleur heeft. Geniet nu van je thee moment, dit door rechtstreeks uit de thee bottel te drinken of uit te schenken in een (wijn) glas. Schenk er gerust nieuw water op totdat de kracht uit de thee is getrokken.

Advies bij het gebruik van Tea Infuser Bottle

Om het beste uit jouw theefles te halen, moet je er goed voor zorgen! Zorg ervoor dat bij gebruik de deksel goed en stevig dicht zit vastgeschroefd om te voorkomen dat warme dranken per ongeluk gemorst worden en tussen elk gebruik de fles om te spoelen; een van de geweldige dingen aan deze fles is dat het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is. Je kunt de fles met de hand wassen of hem in de vaatwasser plaatsen.

Gewicht 1000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steijns bottle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook